Geborgde rundveedierenarts M/V

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Rundveedierenartsen Wolvega is een kliniek gevestigd in het mooie zuiden van Friesland. Ons werkgebied is grensoverschrijdend en gaat vanuit Friesland tot in de kop van Overijssel en de Noordoostpolder in Flevoland. Zoals de naam al doet vermoeden, vinden onze werkzaamheden met name plaats op melkveebedrijven. Daarnaast komen we ook regelmatig op geiten-, schapen en jongveebedrijven.

Ons fanatieke en enthousiaste team bestaat uit 6 dierenartsen en 5 paraveterinairen. De korte lijnen binnen het team en met veehouders zorgen voor plezier bij zowel veehouder als dierenarts: Samen zorgen voor optimaal boeren. Onze paraveterinairen ontzorgen op de achtergrond op vele vlakken. Zo zorgen zij er onder andere voor dat de planning rond is, de labwerkzaamheden worden uitgevoerd of dat medicijnen bij veehouders worden gebracht. In het team vinden we het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen op onderdelen die je leuk vindt. Door deze specialisaties weet je op bepaalde onderdelen net wat meer dan je collega’s, zodat het niveau van het team ook hoger komt te liggen. Naast dit alles is het samen eten en koffie drinken ook een belangrijk onderdeel van het team.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een:

Geborgde rundveedierenarts M/V

Wat vragen we van je?
– Een positieve en enthousiaste instelling
– Ervaring is een pré, absoluut geen must.

Wat bieden wij jou?
– Een uitdagende functie voor 32 – 40 uur
– Goede en passende begeleiding
– Een prettig en gezellig team van ervaren dierenartsen en paraveterinairen
– Verdere ontwikkeling op de vlakken die jij zelf wilt
– Volledige ingerichte werkauto
– Goede arbeidsvoorwaarden; 6 vakantieweken, compensatiemiddag
– Een mooi en leuk praktijkgebied

Denk jij ons te kunnen versterken?
Zie jij het zitten om samen met dit fanatieke en vooruitstrevende team te werken? Stuur ons dan jouw sollicitatie.

Zou je graag meer willen weten over de functie? Over het team? Of zou je graag eens langskomen om ons beter te leren kennen? Neem dan contact op via mail of telefonisch met Folkert Postma: fpostma@dierenkliniekwolvega.nl of 06-10993988.

Geplaatst door:

Deel bericht:

Rundveedierenartsen Wolvega

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u gemakkelijk direct contact opnemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.