Maak kennis met Lennert Klasen

Algemeen

Graag stellen wij Lennart Klasen aan u voor. Hij is half november bij ons in Wolvega met zijn eindstage begonnen en zal naar verwachting begin volgend jaar afstuderen. Na zijn afstuderen gaat hij als rundveedierenarts bij ons aan de slag. Hij is wellicht voor u al een bekend gezicht, omdat hij al meerdere keren met ons heeft meegelopen. Lennart stelt zichzelf graag nader aan u voor.

Mijn naam is Lennert Klasen en ik ben geboren en getogen in Wolvega. Al snel bedacht ik mij dat ik dierenarts wilde worden, maar wist ik nog niet voor welke diersoort. Door mee te lopen met dierenkliniek Wolvega kwam ik er al snel achter dat landbouwhuisdieren de mooiste tak van sport is, ondanks dat ik zelf altijd op het paard te vinden was. De liefde voor melkrundvee zit overigens ook in mijn bloed. Mijn pake en beppe hadden een melkveehouderij met ruim 90 melkkoeien, maar helaas geen opvolger. Ik heb erg veel zin om het rundvee team in Wolvega aan te vullen en ik hoop u snel een keer te ontmoeten (ik drink de koffie zwart).

Geplaatst door:

Deel bericht: