Baukje Zijlstra is onze nieuwe chauffeur van de medicijnbus

Maak kennis met Baukje Zijlstra

Algemeen

Graag stellen wij Baukje Zijlstra aan u voor. Zij is op dinsdag en vrijdag de chauffeur op onze medicijnbus. Grote kans dat zij binnenkort bij u het erf oprijdt. Baukje stelt haarzelf graag nader aan u voor.

Ik ben Baukje Zijlstra, ben 28 jaar oud en woon in Blesdijke. Ik hou van gezelligheid en ga graag naar een feestje. Veel tijd besteed ik aan mijn paard waarmee ik fanatiek wedstrijden rijd. In de winter vooral dressuurwedstrijden en in de zomer rijden we heel Nederland door om SGW wedstrijden te rijden. Dit zijn wedstrijden waarbij je op dezelfde dag een dressuurproef, een springparcours en een crossparcours rijdt.

Om al deze hobby’s te kunnen financieren heb ik na mijn hbo-opleiding melkveehouderij twee jaar bij een lelieteler/akkerbouwbedrijf in Vledder gewerkt. Daarnaast hielp ik thuis op ons melkveebedrijf in Oldelamer veel mee. Sinds januari 2023 zit ik volledig in maatschap met de bedoeling om het bedrijf in de toekomst over te nemen. Omdat het mij leuk lijkt naast het bedrijf ook nog iets anders te doen, ik graag mag autorijden en ik het leuk vind om in contact te komen met andere veehouders, zie ik het besturen van de medicijnbus als een heel gave uitdaging. Wie weet zie ik jullie binnenkort op dinsdag of vrijdag bij de bus.

Geplaatst door:

Deel bericht:

Rundveedierenartsen Wolvega

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u gemakkelijk direct contact opnemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons