Services

Wij helpen u graag

Gezond grazen begint hier!

Naast 24-uurs diergeneeskundige zorg ligt bij Rundveedierenartsen Wolvega de focus van de dienstverlening op preventieve bedrijfsdiergeneeskunde. Daarnaast biedt de dierenartsenpraktijk nog een aantal gespecialiseerde diensten op het gebied van diergezondheid bij melkvee. 

Bedrijfsbegeleiding

Met periodieke en gerichte bedrijfsbegeleiding houdt u een vinger aan de pols. Onze dierenartsen verdiepen en adviseren melkveebedrijven die ze volgen.

Chirugie

Kleine chirurgische ingrepen, zoals leverbiopt, lebmaagscopie of het verwijderen van een tyloom, kunnen de levensduur van melkkoeien al verlengen.

VETERINAIRE DIAGNOSTIEK

Rundveedierenartsen Wolvega hebben een eigen diergeneeskundig laboratorium waar we snel en betrouwbaar onderzoek kunnen doen.

Medicijnbus

Met de medicijnbus voorzien we veehouders eens per 3 weken op het eigen erf van bestelde producten en materialen. Wel zo gemakkelijk!’

Klantportaal

Alle veterinaire informatie over uw bedrijf online, zoals logboeken, visiteformulieren, labuitslagen, vaccinatie herinneringen en facturen.

Praktijkonderzoek

Rundveedierenartsen Wolvega zijn een ervaren partner als het gaat om het uitvoeren van praktijkonderzoek.

Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Elke dag zetten wij dat stapje extra om verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als onze veehouders dat ook zijn. En wie kunnen daar beter over vertellen dan zijzelf?

Hele fijne kliniek betaalbaar en betrouwbaar met fijne werknemers

  Jacoba Schieving

  Rundveedierenartsen Wolvega is een kliniek die veel samenwerkt met andere bedrijven die ook op mijn bedrijf komen. Waardoor ik snel en adequaat kan schakelen met als resultaat gezonde koeien.

   Romke Hettinga

   Uw klantenportaal

   Altijd alle gegevens bijelkaar

   Alle veterinaire informatie over uw bedrijf online, zoals logboeken, visiteformulieren, labuitslagen, vaccinatie herinneringen en facturen.