Dierenkliniek Wolvega specialiseert

Algemeen

Dierenkliniek Wolvega is al jaren een begrip in de veterinaire-, agrarische- & paardensector. De kliniek staat bekend als allround en modern met veel specialistische kennis om iedere dierenliefhebber te bedienen.

Om die specialistische kennis nog beter te benadrukken gaan we duidelijker onderscheid aanbrengen tussen de afdelingen Rund, Paard en Gezelschapsdieren. De afdeling rundvee zal daarom vanaf heden verder gaan als Rundveedierenartsen Wolvega. De huisstijl passen we de komende tijd gefaseerd aan de nieuwe situatie aan.

Melkvee goed laten gedijen en rendabel boeren, begint met gezonde koeien die lang meegaan. Rundveedierenartsen Wolvega staat met een 100% rundveeteam melkveehouders bij om hun koppelmanagement onder praktijkomstandigheden te optimaliseren. Voor een gezonde veestapel en een gezond melkveebedrijf.

Naast onze dierenartsen zijn ook onze assistenten als paraveterinair opgeleid. Hierdoor zijn ze nauw betrokken bij onze melkveehouders en kunnen ze de beste zorg verlenen aan uw veestapel.

Rundveedierenartsen Wolvega samengevat in drie kernwaarden:

Samen

De dierenarts loopt samen met de veehouder de belangrijkste productie-, uiergezondheids– en vruchtbaarheidskengetallen langs. Die vergelijken we met de bedrijfsdoelstellingen. Blijven de resultaten achter, dan gaan we op zoek naar de oorzaak én de oplossing.

Korte lijnen

Om het optimale uit een melkveestapel halen is het belangrijk om de koeien gezond en vruchtbaar te houden, zodat ze lang meegaan. Dat begint met goed naar koeien kijken, koedata analyseren en luisteren naar de observaties en intuïtie van de veehouder. Door korte lijnen zorgt Rundveedierenartsen Wolvega dat alle informatie van de veehouder, van de collega’s op de dierenartsenpraktijk en van andere erfbetreders samenkomen

Maatwerk

Elk melkveebedrijf is uniek. Diergezondheid is dan ook maatwerk, afgestemd op de specifieke bedrijfsomstandigheden en de persoonlijke doelstellingen van de melkveehouder. De vinger op het probleem leggen of de relatie ontdekken van kleine dingen die net niet optimaal verlopen, kost tijd en moeite. Onze rundveedierenartsen gaan samen met de melkveehouder net zo lang door totdat het lekker loopt en de veehouder tevreden is. Zo werken we samen aan een gezond bedrijf.

Dankzij ons uitgebreide team van specialisten hebben wij expertise in huis op vrijwel alle gebieden.

Het team van Rundveedierenartsen Wolvega staat 24/7 voor u en uw melkkoeien klaar!

Geplaatst door:

Deel bericht:

Rundveedierenartsen Wolvega

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u gemakkelijk direct contact opnemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons